September 21, 2023

Termeni și condiții

Utilizarea magazinului virtual www.expertGES.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii, fapt pentru care va recomandam citirea lor cu atentie. www.expertGES.ro isi rezerva dreptul de modificare ale prevederilor si termenilor enuntati, fara notificari prealabile. Versiunea cea mai recenta a termenilor si conditiilor de utilizare este publicata pe www.expertGES.ro.

Definitii:  Acest magazin virtual este intretinut si administrat de ECOsys Organisation SRL, denumita in continuare generic Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.expertGES.ro va fi denumita Client. Adresa web www.expertGES.ro este proprietatea ECOsys Organisation SRL. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.expertGES.ro, vor fi denumite in continuare Continut.

Drepturi de autor: Intregul continut al site-ului este proprietatea ECOsys Organisation SRL si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul ECOsys Organisation SRL  a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.expertGES.ro in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al ECOsys Organisation SRL.

Securitatea datelor personale si a informatiilor: Datele personale introduse de catre Client vor fi folosite de Furnizor numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa de e-mail al Clientului altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul explicit al Clientului.

Declinarea responsabilitatii: Continutul site-ului www.expertGES.ro a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturile, caracteristicile, imaginile produselor, etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost gresit introduse in bazele de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta Clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate  pot diferi de imagini in orice mod, din cauza modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Furnizor de la clientul respectiv. Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora. Dupa acceptarea prin semnatura a produselor de catre client, Furnizorului nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

CONDITII COMERCIALE

  1. Promisiunea de cumparare

Dupa lansarea de catre Client a comenzii de produs/produse, acesta va primi automat mesajul de confirmare al comenzii sub forma unui email ce include factura proforma (in cazul optarii pentru metoda de plata prin transfer bancar). Astfel se incheie valabil contractul de vanzare cumparare intre parti. In cazul optarii pentru metoda de plata prin card, contractul se incheie valabil in momentul confirmarii platii de catre procesatorul de plati. Obiectul contractului il constituie produsul/produsele cu privire la care clientul si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin lansarea unei comenzi online, comanda care i-a fost confirmata ulterior de catre ECOsys Organisation SRL, si pe care societatea isi asuma promisiunea de a o livra in termenii stabiliti, iar Clientul isi exprima promisiunea de a o cumpara.

  1. Livrarea Produselor

Echipa ECOsys Organisation SRL depune eforturi sustinute pentru mentinerea acuratetii informatiilor furnizate pe acest site. Cu toate acestea, nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt  accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Fotografiile produselor prezentate au doar caracter informativ. Toate preturile si produsele prezentate sunt valabile in limita stocului. Valoarea maxima a obligatiilor ECOsys Organisation SRL fata de orice client in cazul livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de companie de la clientul respectiv.

  1. Preturi

Preturile prezentate pe acest site sunt exprimate in LEI. ECOsys Organisation SRLdepune toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, ECOsys Organisation SRL are dreptul sa anuleze comanda Clientului. ECOsys Organisation SRL isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:  

  • preturile afisate pe site-ul www.arcromania.ro sunt rezultatul unei erori tehnice (de ex. pret derizoriu: pretul afisat este mult mai mic fata de pretul real al produsului);
  • datele furnizate de catre Client pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

Frauda: Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.expertges.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.expertges.ro, va fi considerata drept tentativa de fraudare a site-ului www.expertges.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii: Orice litigiu aparut intre Client si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Bucuresti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii Clientul isi asuma in totalitate raspunderea.

Tel: 0757 35 85 45 (L-V: 09:00-17:00) ecosys.org@gmail.com

Magazin online operat de: ECOsys Organisation SRL

CUI: 34921751

Sediu social: Sat Tamasi, Comuna Corbeanca, Jud. Ilfov, str. Astrelor, nr.11

Next post

Contact